Bloemlezing en Workshop Happy Circles 31 maart Shamballa-Deinze

promotie voor workshops

Er is nog plaats bij Shamballa in Deinze. Schrijf tijdig in.

Via deze bloemlezingen tijdens de workshop ontdek je meer over jezelf dan je kan vermoeden.
Annemieke neemt je meteen mee in boeiende verhalen over het ontstaan en verdere ontwikkeling van deze passie. Ze toont hoe ook jij zelfs met kleine bloemen cirkels jouw maximale innerlijk rust bereikt. ‘Vrede’ start binnenin jezelf. Ze streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te bereiken die dit willen ervaren, zelf willen leren én die ook hun (klein)kinderen willen inspireren. Ze weet dat wij allen via deze Happy Circles invloed kunnen hebben op de grote wereld rondom ons.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Ze wordt eventueel afgesloten met een gezamenlijke grotere Vrolijke Cirkel, waarin we een mooie intentie plaatsen voor de locatie van de workshop.

**** PRAKTISCHE INFO ****
Datum: zaterdag 31 maart
Tijd: 14 – 17 uur
Bijdrage: 26 euro per persoon (inclusief consumptie) – Kinderen tussen 6 en 13 jaar de helft. (mensen met een lager inkomen kunnen contact opnemen met ons). Bij aanvang betalen.
Inschrijving en meer info: zend je naam en het aantal personen naar regenboogvrouwtje@gmail.com
of per sms naar +32 485 515 861
Begeleiding: Annemieke Verras

Over Annemieke:
Toen ze jaren geleden aan een evenement deelnam waar een grote chaos plaats vond, wist ze even niet hoe ze zich daar staande kon houden. Ze begon in te voelen wat ze nodig had: ‘dicht bij zichzelf blijven’. Ze begon ook in te voelen wat de mensen rondom haar nodig hadden: ‘vrede!’ Toen dacht ze: ‘Ik maak morgen een cirkel van bloemen en bladeren, vers geplukt uit mijn tuin én onderweg weg naar die locatie. ‘
De volgende dag ging ze aan de slag en het werkte, er kwam rust in haarzelf en in de ruimte rondom. Haar eerste Happy Circle was een feit. Vanaf dan ontstonden er meer en ze ontving volop inspiratie voor andere toepassingen op eender welke locatie.

Bloemen mandala’s volgens de Indische tradities, despacho’s volgens oude Inca ritueel…. Het lijkt er op, maar is niet echt dát. Dit is een geheel eigentijds concept die volledig past in onze westerse wereld. Deze intuïtieve invulling is niet alleen prachtig, haar cirkels brengen ook vrede vooraf of tijdens een gebeurtenis.

Je zag haar cirkels misschien al eens verschijnen tijdens Evenementen, Festivals, Familiefeesten, Huwelijken, Open-Deur-Dagen, Rituelen, Ceremonies, Workshops, Begrafenissen, Herdenkingen en Fotoshoots.

Haar bloemen zijn doorgaans bloemen die afgekeurd worden en/of bijna uitgebloeid. Onder haar (en ook jouw) handen krijgen deze bloemen een ‘boost’ en gaan ze langer dan verwacht mee. Elke bloem begint te strálen als je ze aandacht geeft.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s