Eigenwijze Bloemlezingen

Mijn bloemenwerk is nog steeds in volle expansie. Regelmatig verbaas ik omstaanders én mezelf door telkens weer goed te wezen in dingen doen die ik nog nooit gedaan heb. Een bijna dagelijkse niet meer te stoppen overvloed aan ontdekkingen en ervaringen.

Omdat ik voluit geniet van wat ik doe, ben ik zoek naar mensen die hun locatie gratis ter beschikking stellen, zodat ik daar een ‘Eigenwijze Happy Circle Bloemlezing’ kan aanbieden voor een groep mensen. Bied jij mij je locatie aan, dan kom ik vooraf aan jou een bloemlezing geven over jouw locatie, zodat je weet hoe het werkt. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om aan je gasten te vertellen wat zo’n bloemlezing inhoudt.

Je kan me daarna boeken voor een ochtend, namiddag of avond. Jij bent gastheer/vrouw. Ik kom voor minimum 6 en maximum 12 personen, in Nederland en België. De bijdrage van de deelnemers hangt mede af van mijn reistijd en afstand. Ik verzorg de bloemlezingen in het Nederlands én in het Engels.

Je kan me ook boeken voor allerlei feesten, opendeurdagen, teambuildingdagen. Probeer eens ‘last-minute’ of geef een bloemlezing kado.

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s