Van Interpretatie naar manifestatie

rainbow banner

Workshop

zaterdag 2 februari van 13 tot 17 uur

Gedurende deze namiddag neem ik, Annemieke, je mee in boeiende verhalen over het ontstaan en verdere ontwikkeling van mijn passie ‘1001 Happy Circles’. Ik toon hoe ook jij zelfs met kleine bloemen cirkels jouw maximale innerlijk rust kan bereiken.

‘Vrede’ start binnenin jezelf’. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk mensen te inspireren én die dit ook doorgeven aan hun (klein)kinderen. Ik weet dat wij allen via deze Happy Circles invloed kunnen hebben op de grote wereld rondom ons.

Na mijn intro starten we met ‘bloemlezingen’.
Jij neemt zelf 1 of 2 ronde schalen of borden mee, als je jouw creatie mee naar huis wil nemen.
Jij neemt zelf jouw favoriete boeketje mee, van de bloemenwinkel en/of uit je eigen tuin of omgeving. Je mag ook ander materiaal meebrengen als dit goed voelt voor jou. Bijv: steentjes, kristallen, fruit, noden, zaden of dingen die voor jou symbolische waarde heeft.
Of
Je kiest uit mijn eigen voorraad.

Je schikt ze op jouw plateau terwijl je verbinding maakt met jezelf of met een situatie waar je meer duiding in wil ontvangen.
Ik maak verbinding met de bloemen en jouw diepere zelf.
Via jouw schikking lees ik wie je bent en waar je talenten liggen. Ook lees ik antwoorden op bijkomende vragen.

Als iedereen aan de beurt is geweest start er een nieuwe ronde, waar we gaan kijken wat misschien kan veranderd worden in jouw bloemschikking. Dit kan richting geven aan werkelijke veranderingen in je leven. Deze Boodschappen van Hoop bereiken je hart.

Er is die dag gelegenheid voor een privé consult vooraf. Via bloementaal of door boodschappen via zieletekeningen. Voor het laatste mag je minimaal 3 dagen op voorhand een aanvraag doen en dien je ook vooraf te betalen. Gegevens volgen na je aanvraag.

Ik bied dit bij mij thuis aan voor maximum 4 personen.

Bijdrage:
Mijn richtprijs is € 25. Ik ben echter van mening, dat een vrije bijdrage helemaal ok is. Ik wens niemand uit te sluiten en ook kan je dan jouw waarde bepalen voor wat ik aanbied.

Achteraf bied ik soep met brood aan.
Heb je interesse, laat me even weten of je mee eet.

Je aanmelding via mijn Facebook evenement vraagt nog een extra bevestiging door vooraf jouw naam en hoeveel personen op te geven via regenboogvrouwtje@gmail.com of met een smsje naar +32 485 515 861

Begeleiding: Annemieke Verras

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s