Wie ben ik

Geboren in 1959 langs Het Verdronken Land van Saeftinghe ben ik dichtbij de natuur opgegroeid. Ik was spoorzoeker, steeds onderweg naar de bron van alles. Rondom mijn 20 jaar was ik kunstenaar met platgeperste bloemen en planten, ik kreeg overal gratis deelname aan beurzen en tentoonstellingen. Zelfs toenmalige prinses Fabiola had een werk van mij. Na een korte carrière in Visserij Onderzoek, werd ik meewerkend echtgenote in de zaak van mijn man. De geboorte van onze enige dochter bracht mijn bloemenhobby tot stilstand, waarna ik onder andere een chocolaterie op poten heb gezet. Ondertussen ontdekte ik de computer, waar ik mezelf en mijn passie voor ‘lay out’ op eigen tempo ontwikkelde. Tijdens vrijwilligerswerk kwamen al mijn huidige talenten naar boven. Latere trainingen haalden de ‘haakjes en oogjes’ weg, die me tegen hielden bij het neerzetten van mijn ‘Eigen Droom‘.

Ik breng in beeld wat ongezien en vaak niet geweten is. Door bijkomende gesprekken, coach ik mensen op ‘Ongewone Wijze‘ voorbij onbewuste blokkades. Veel is mij getoond via eigen ervaringen. Wijs geworden voel ik een diepe empathie en mededogen.  Ik bekijk ‘wat er is’ vanuit afstand en overzie het geheel. Daardoor neem ik nog zelden een standpunt in. Ik voel me vrij om mijn mening dagelijks bij te stellen. Daardoor is het ook mogelijk voor mij, om elke mens ‘in verandering‘ te zien. We zijn immers levende wezens, die enkel gevangen lijken te zijn binnen eigen overtuigingen.

Ik geef workshops ‘Happy Circle’ waarbij ik mensen toon, hoe ze zichzelf innerlijk tot rust kunnen brengen en daardoor invloed hebben op de wereld rondom. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 4 jaar en brengen dezelfde effecten te weeg als meditatie. Ik zelf viel tijdens meditaties steeds in slaap, dus zocht ik een andere weg naar innerlijke vrede.

Ik ben al vele jaren autodidact als:

  • Live performer door creatie van kleine én reuze grote Happy Circles met o.a. vers bloem- en plantmateriaal
  • Eigen Wijze ‘Bloem Lezer’, ook via allerlei ander materiaal en zelfs uw leefruimte. Ik kan je vertellen waar ‘het stroomt’ en waar ‘het blokkeert’ en door dingen te verleggen of te verzetten, brengen we alles weer in beweging.
  • Zielentekenaar/schilder en via contact met mijn hogere zelf in staat om deze te interpreteren. Dit doe ik van jou, van jouw relatie, van je woonplek, van je dierbare overledene, van je zaak, je familie, je evenement of je vereniging.
  • Waargebeurde verhalenverteller. Ik kan putten uit een rijk leven onder ongewone omstandigheden met wonderbaarlijke gebeurtenissen. De wet van Aantrekkingskracht komt er veel in voor.
  • Intuïtief beeldend kunstenaar, schilderijen, tekeningen met quotes, installaties.
  • Schrijver en filosoof.

MIJN FAVORIETE QUOTES:

Pippi Langkous: Kheb het nog nooit gedaan, dus denk ik dat ik het wel kan.

Uit het bank wezen: De in het verleden behaalde resultaten zijn géén garantie voor de toekomst. Mijn interpretatie: Wat vroeger is tegen gevallen, kan nu helemaal mee zitten.

22519394_10156562243373840_1069862233197068440_n (1)