Geschiedenis

Toen ik jaren geleden aanwezig was bij een gebeurtenis, waar een grote chaos plaats vond, wist ik even niet hoe me zich daarin staande te houden. Ik begon in te voelen wat ik nodig had: ‘dicht bij zichzelf blijven’. Ik begon ook in te voelen wat de mensen rondom haar nodig hadden: ‘vrede!’ Toen dacht ik: ‘Ik maak morgen een cirkel van bloemen en bladeren, vers geplukt uit mijn tuin en op weg naar die locatie. ‘

De volgende dag ging ik aan de slag en het werkte, er kwam rust in mezelf en in de ruimte rondom. Mijn eerste Happy Circle was een feit. Vanaf dan ontstonden er meer en ik ontving volop inspiratie voor andere toepassingen op eender welke locatie.

Bloemen mandala’s volgens de Indische tradities, despacho’s volgens oude Inca ritueel…. Het lijkt er op, maar is het niet echt.

Dit is een geheel eigentijds concept die volledig past in onze westerse wereld. Deze intuïtieve invulling is niet alleen prachtig, mijn cirkels brengen ook vrede vooraf of tijdens een gebeurtenis.

Mijn huidige aanbod omvat ook “Bloemlezingen op Eigen Wijze”. Hierin lees ik eigenschappen en boodschappen van iedereen, ook van overledenen, van plaatsen en gemeenschappen of oude verborgen geschiedenissen komen zo aan het licht.

Je zag mijn bloemen en cirkels misschien al eens verschijnen tijdens grote én kleine Evenementen, Festivals, Familiefeesten, Huwelijken, Open-Deur-Dagen, Rituelen, Ceremonies, Workshops, Begrafenissen, Herdenkingen en Fotoshoots