Perkpolder

Wat doe ik eigenlijk? Lastig om te omschrijven. Veelzijdig werk. Altijd energetisch werk, wonderwerk, hoopvol werk, transformerend werk, katalyserend werk, dankbaar werk, opbeurend werk, vaak zwaar werk maar door de energie die ik voel stromen, weet ik wat het is: ‘lichtwerk’

Onlangs vond een ceremonie plaats in Perkpolder, Zeeuws Vlaanderen, waar ik bij betrokken was. Eindelijk kon ik energetisch aan’t werk gaan in mijn geboortestreek. Het was een duik in het diepe, niet wetende wat er kwam. Kben diep dankbaar om deze samenwerking met Sabine en Koen van Amazona en ik zie ons nóg vaker samenwerken.

In de gebruikte materialen is zeer veel symboliek aanwezig en ook materiaal van andere plaatsen met een soortgelijke ‘energie’.

Ondertussen zijn we alweer enkele weken verder en ben ik diverse keren terug geweest om extra bloemen toe te voegen. Bloemen die energie bij hebben van andere plaatsen en ceremonies. Bloemen die deze plek een gevoel geven van gezien te worden. Bloemen van een evenement waarbij de koningin van België aanwezig was, van een plaats waar ook monnikenwerk plaats vindt, van een zaak waar een diep verlangen heerst naar kwaliteit…. enz.